Науковий семінар про солодке…

  • poiut
  • cvhmb,
  • poiyg
  • poiut
  • oiuyt
  • kj
  • ertyu
  • lkjhgvc
  • uytr
  • .,mnb
  • jkyh

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар, котрий для викладачів кафедри провела аспірант Блощинська Олена Олександрівна. Тема наукового семінару: «Технологія гарячих солодких страв підвищеної харчової цінності». Науковий керівник – доцент, кандидат технічних наук Гавриш Андрій Володимирович.

Впродовж доповіді Олена Олександрівна в повній мірі розкрила проблематику та новизну своєї дисертаційної роботи. Вся доповідь супроводжувалась мультимедійною презентацією, що дозволило слухачам повністю сконцентруватись на матеріалі.

По закінченні виступу провідні доценти кафедри, Сильчук Тетяна Іванівна, Шидловська Олена Броніславівна, Чагайда Андрій Олегович, Іщенко Тетяна Іванівна та Арпуль Оксана Володимирівна,   задавали питання до Олени Олександрівні, з приводу її напрацювань, на котрі доповідач влучно та лаконічно надавав відповіді. Також було проведено обговорення роботи Олена Олександрівна по темі її дисертаційної роботи і висловлено певні побажання з метою її покращення.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи бажає Блощинській Олені Олександрівні наснаги в науковій діяльності та сміливо крокувати до захисту дисертаційної роботи.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *