Магістри представляють….

  • IMG-509296065bb5cce1a78713d178428988-V
  • IMG-b3c40c3c8fd7c29fe119b4543cc56ddc-V
  • IMG-d701fb56ac98a9297035950570c8ff2c-V
  • IMG-ead5bc5f9b374994618e001afc2731b9-V (1)
  • IMG-1d8207962502e4a96074e318321c3da1-V
  • IMG-5fe8f800ca6c0d0674bae76aa6a1e4d2-V
  • IMG-7e107fe185dbff5f745e333a342dfc5a-V
  • IMG-44ca6f576b5b1ef93d6f2952e1d8e312-V
  • IMG-88cdcc7223c135909af786cefe898416-V
  • IMG-94d8d6590068acff3e26c8386d83f3a3-V
  • IMG-97a480110748fd76649e187009ac02d5-V
  • IMG-5428c11db9f0e009f8c79c1bc0fee286-V
  • IMG-186303aed026bbd2f51b56af19477b20-V
  • IMG-5428c11db9f0e009f8c79c1bc0fee286-V
  • IMG-186303aed026bbd2f51b56af19477b20-V
  • IMG-509296065bb5cce1a78713d178428988-V
  • IMG-b3c40c3c8fd7c29fe119b4543cc56ddc-V
  • IMG-d701fb56ac98a9297035950570c8ff2c-V
  • IMG-ead5bc5f9b374994618e001afc2731b9-V (1)
  • IMG-1d8207962502e4a96074e318321c3da1-V
  • IMG-5fe8f800ca6c0d0674bae76aa6a1e4d2-V
  • IMG-7e107fe185dbff5f745e333a342dfc5a-V
  • IMG-44ca6f576b5b1ef93d6f2952e1d8e312-V
  • IMG-88cdcc7223c135909af786cefe898416-V
  • IMG-94d8d6590068acff3e26c8386d83f3a3-V
  • IMG-97a480110748fd76649e187009ac02d5-V

На кафедрі готельно-ресторанної справи в межах дисципліни «Технологія ресторанної продукції функціонального призначення» відбулось представлення наукових розробок магістрів спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Весь семестр студенти працювали над удосконаленням технологій різних груп страв, підбираючи оптимальні параметри, рецептурні інгредієнти, способи приготування. Оцінювали здобутки магістрантів та надавали рекомендації щодо подальшої роботи над доробками викладачі кафедри, які були членами дегустаційної комісії. Серед представлених наукових розробок заслуговували уваги:   сайджи з фундуком, смузі гарбузове зі шротом, смузі із селери з імбиром, сирники з висівками, кекси з бурштиновою кислотою та шавлієм, яблучно-вершковий мус із спіруліною, самбук зі стевією, печиво з топінамбуром.

Бажаємо студентам натхнення та успіхів у подальшій роботі!

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *