На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас з приготування страв японської кухні…..
У рамках традиційного заходу «Ярмарка вакансій» спеціаліст з навчання персоналу мережі ресторанів «СушиЯ» Дар’я Ковинева та тренер-аудитор Дмитро Високос завітали до факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з майстер-класом з приготування суші.
Дмитро презентував студентам студентам кафедри готельно-ресторанної справи та технології ресторанної і аюрвединої продукції, слухачам сертифікатної програми «Технології в ресторанному господарстві», а також викладачам приготування ролів «Філадельфія делюкс» з свіжим лососем; суші лосось; суші «Фелікс» (гункан-макі) та сашимі з свіжого лосося.
Майстер-клас викликав жваву зацікавленість усіх присутніх, крім того, всі страви популярної і корисної японської кухні пройшли схвальну оцінку пі час дегустації.
Останні коментарі