На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся майстер-клас з приготування страв японської кухні…..

  • IMG_7113
  • IMG_7116
  • IMG_7107
  • IMG_7117
  • IMG_7113 (1)
  • IMG_7115
  • IMG_7108

У рамках традиційного заходу «Ярмарка вакансій» спеціаліст з навчання персоналу мережі ресторанів «СушиЯ» Дар’я Ковинева та тренер-аудитор Дмитро Високос завітали до факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з майстер-класом з приготування суші.

Дмитро презентував студентам студентам кафедри готельно-ресторанної справи та технології ресторанної і аюрвединої продукції, слухачам сертифікатної програми «Технології в ресторанному господарстві», а також викладачам приготування ролів «Філадельфія делюкс» з свіжим лососем; суші лосось; суші «Фелікс» (гункан-макі) та сашимі з свіжого лосося.

Майстер-клас викликав жваву зацікавленість усіх присутніх, крім того, всі страви популярної і корисної японської кухні пройшли схвальну оцінку пі час дегустації.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *