На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулась відкрита лекція

  • E62FA9A8-71A1-43A4-BEF7-CE14348AD37B
  • 97252A2C-1700-4748-9B1A-5235C7D2F03A
  • F781473B-493E-4619-811A-9F9CB53E86B5
  • 31582CB3-E313-431F-8228-6359EB07A92E
  • E62FA9A8-71A1-43A4-BEF7-CE14348AD37B

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулась відкрита лекція для студентів спеціальності 242 «Туризм», освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр», другий рік навчання. Лектор – Коваль Ольга Володимирівна. Дисципліна – «Ресторанна справа».

Тема лекції : «Організація роботи у доготівельних цехах закладів ресторанного господарства». Впродовж лекції Ольга Володимирівна лаконічно, творчо та змістовно донесла студентам про: загальні принципи  організації роботи доготівельних цехів закладів ресторанного господарства, організацію роботи гарячого цеху, організації. роботи холодного цеху.

Завдяки доступності у викладенні матеріалу у студентів формувались знання про види доготівельних цехів і їх структуру, організацію випуску готових до споживання страв, виробів та напоїв у закладах ресторанного господарства з повним виробничим циклом та закладах-доготівельних.

Ольга Володимирівна ознайомила з організацією роботи, структурою і особливостями виробничих процесів і робочих місць при виготовленні холодних страв і закусок у холодних цехах; у гарячих цехах закладів ресторанного господарства.

Колектив кафедри бажає Ользі Володимирівні творчої наснаги та креативу у викладацькій діяльності.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *