На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулась відкрита лекція
На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулась відкрита лекція для студентів спеціальності 242 «Туризм», освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр», другий рік навчання. Лектор – Коваль Ольга Володимирівна. Дисципліна – «Ресторанна справа».
Тема лекції : «Організація роботи у доготівельних цехах закладів ресторанного господарства». Впродовж лекції Ольга Володимирівна лаконічно, творчо та змістовно донесла студентам про: загальні принципи організації роботи доготівельних цехів закладів ресторанного господарства, організацію роботи гарячого цеху, організації. роботи холодного цеху.
Завдяки доступності у викладенні матеріалу у студентів формувались знання про види доготівельних цехів і їх структуру, організацію випуску готових до споживання страв, виробів та напоїв у закладах ресторанного господарства з повним виробничим циклом та закладах-доготівельних.
Ольга Володимирівна ознайомила з організацією роботи, структурою і особливостями виробничих процесів і робочих місць при виготовленні холодних страв і закусок у холодних цехах; у гарячих цехах закладів ресторанного господарства.
Колектив кафедри бажає Ользі Володимирівні творчої наснаги та креативу у викладацькій діяльності.
Останні коментарі