Всі свої.
Днями студенти першого курсу (ГС-1-9а – англомовного проекту) разом з куратором доцентом кафедри готельно-ресторанної справи Голіковою Тетяною відвідали захід «Всі свої. Гастрономія». На даному алкомаркеті студенти отримали можливість ознайомитися з вітчизняним виробниками здорової їжі, домашніх сирів, крафтових напоїв. На дегустації студенти з задоволенням оцінили новий продукт – фьючіпси, що є повноцінним натуральним снеком з лляного та гарбузового насіння, солі, води, а також різних добавок – італійських трав, цибулі; цукати, що виготовляються з різних видів фруктів – та горіхів, безглютенові солодощі, м’ясні та рибні вироби. Крім того, цікавим було ознайомлення з сучасним кухонним приладдям, столовими приборами, посудом з різних видів матеріалів, а також технологією вирощування зелені і пряних трав .
Отримані знання студенти можуть використати у підготовці до занять з ресторанної справи та згодом у практичній діяльності!
Останні коментарі