Всі свої.

  • 20171105_124131
  • 20171105_112151
  • 20171105_112550
  • image-0-02-04-a62a6427852f70b8fc738dea0b760da58a296d8130f185e67f3e0b5b1b1d55da-V
  • 20171105_124155
  • 20171105_111909
  • 20171105_124131

Днями студенти першого курсу (ГС-1-9а – англомовного проекту) разом з куратором доцентом кафедри готельно-ресторанної справи Голіковою Тетяною відвідали захід «Всі свої. Гастрономія». На даному алкомаркеті студенти отримали можливість ознайомитися з вітчизняним виробниками здорової їжі, домашніх сирів, крафтових напоїв. На дегустації студенти з задоволенням оцінили новий продукт – фьючіпси, що є повноцінним натуральним снеком з лляного та гарбузового насіння, солі, води, а також різних добавок – італійських трав, цибулі; цукати, що виготовляються з різних видів фруктів – та горіхів, безглютенові солодощі, м’ясні та рибні вироби. Крім того, цікавим було ознайомлення з сучасним кухонним приладдям, столовими приборами, посудом з різних видів матеріалів, а також технологією вирощування зелені і пряних трав .

Отримані знання студенти можуть використати у підготовці до занять з ресторанної справи та згодом у практичній діяльності!

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *