Солодощі вланоруч
На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся технологічний мастер-клас під темою «Кондитерське виробництво та кенді-бар – як тренд готельно-ресторанного бізнесу», в межах сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі». Головним майстром впродовж майстер-класу був випускних «Французької кулінарної школи DGF» й студент кафедри готельно-ресторанної справи – Нікіта Чорнобублик.
Впродовж майстер-класу Нікіта продемонстрував технології приготування італійського десерту «Венето». Майстер-клас мав інтерактивний характер, тому кожен з присутніх мав змогу долучитись до процесу виготовлення десертів. Також Нікіта розповів про всі тонкощі роботи з солодкими стравами та специфіку роботи з певними інгредієнтами.
По закінченню майстер-класу всі насолодились приготованим десертом і запозичили рецепт для створення шедевру вдома.
Останні коментарі