Збір інноваційних ідей
Днями в Києві відбулася знакова подія: RestArt Show 2017 “Інновації і тренди в ресторанному бізнесі”, організаторами якої були: Видавничий дім “Ресторатор” (Ведучий профільний журнал в індустрії гостинності з 2003р. є організатором InRestFest для рестораторів, готельєрів, керуючих і шефів)та Школа Успіху Михайла Зельмана, Лондон-Нью-Йорк “Food&Success”. Місце проведення: Mercury Congress Hall, Київ.
Студенти групи ХЧ-2-1 разом з асистентами кафедри готельно-ресторанної справи долучилися до цієї виставки. Студентам вдалося відвідали free-зону RestArt Show, де було представлено:
-Виставка 65 найцікавіших екземплярів меню ресторанів з усього світу з особистої колекції Аврори Огородник (президент Leaders Club Ukraine і премії Пальмова Гілка ресторанного бізнесу, фудентузіаст і мандрівник). У колекції 22 зірки Michelin, 7 ковпаків Gault & Millau, 9 ресторанів з рейтингу The World’s 50 Best Restaurants!
– Експозиція столового посуду для ЗРГ;
– Професійне обладнання європейських виробників;
– Літературна виставка, де представлено Збірники рецептів відомих шеф-поварів, книги про організацію та відкриття ресторану, менеджмент в ресторанному господарстві, кращі інновації, секрети шеф-поварів та підручник су-шефа, а також номери журналу «Ресторатор».
А також послухати лекції:
– «Меню-інжиніринг в деталях. Що таке ефективне меню», Julia Aurora Ogorodnyk, президент Leaders Club Ukraine і премії Пальмова Гілка ресторанного бізнесу, фудентузіаст і мандрівник;
– «Інноваційне обладнання на кухні ресторану», компанія Новий Проект
– «Колекція інновацій, концепцій і трендів в світовому ресторанному бізнесі 2017 – 2018», Юлія Чеснокова, автор міжнародного освітнього проекту для рестораторів та кухарів Food and Success
– «Фуд-тренди в ресторанному бізнесі 2017-2018», Інна Бойченко, компанія Форвард ітнього проекту для рестораторів та кухарів Food and Success.
Захід студентам дуже сподобався, адже від був дуже інформативним та насиченим.
Останні коментарі