Унікальні сертифікатні програмами
СЕРТИФІКАТНА ОСВІТНЯ ПРОФЕСІЙНА ПРОГРАМА
«Технології в готельно-ресторанному бізнесі»
Термін проведення програми
з 21 жовтня по 2 грудня 2017 р.
Тривалість програми – 40 годин (1 раз на тиждень)
Вартість навчання
1500 грн (10 осіб у групі)
Сертифікатна освітня професійна програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» розроблена для студентів бакалаврату та магістратури НУХТ, а також для інших слухачів, які цікавляться ресторанними технологіями з метою практичного застосування в своїй професійній діяльності
Дана програма рекомендована також співробітникам підприємств, науково-дослідних установ та організаціям усіх форм власності з метою підвищення кваліфікації з питань удосконалення та практичного опрацювання технологій в ресторанному бізнесі.
По завершенні навчання слухачам програми видається сертифікат НУХТ
Організаторами і викладачами програми є:
– провідні лектори кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу НУХТ, які мають великий досвід практичної та наукової роботи та консультування підприємств ресторанного господарства;
– фахівці провідних українських та іноземних компаній.
Ключові переваги програми:
- Можливість набути практичних навичок в виготовленні сучасної продукції ресторанного господарства.
- Опанувати нову спеціальність з метою успішного працевлаштування.
- Освоїти правила розроблення рецептур, технологічних карт, технічних умов та інструкцій на кулінарну продукцію.
- Оволодіти принципами складання меню та правилами складання карти напоїв.
- Отримати можливість взяти участь у міжнародних науково-практичних конференціях та опублікувати результати своїх досліджень у збірниках наукових праць, що входять до міжнародних наукометричних баз.
- Підвищити особисту конкурентоспро-можність на ринку праці для формування успішної кар’єри в закладах ресторанного господарства.
Теми програми:
![]() |
Інноваційні аюрведичні ресторанні технології |
Електронні системи управління в
сучасних готелях та ресторанах |
![]() |
![]() |
Кондитерське виробництво як тренд готельно-ресторанного бізнесу
|
Управління якістю продукції та
послуг ресторанного господарства |
![]() |
![]() |
Особливості пивоваріння в сучасному ресторані |
Програма передбачає лекційні, практичні заняття у формі семінарів, ділових і рольових ігор, розв’язання ситуаційних завдань, презентацій, а також лабораторні заняття у формі командних та рольових ігор з індивідуальним підходом до кожного слухача на сучасних приладах і установках, з використанням спеціальних комп’ютерних програм для встановлення достовірності отриманих результатів.
Тривалість програми – 3 місяці
Формування навчальних груп відбувається на кафедрі готельно-ресторанної справи НУХТ.
Записатися у групу, дізнатися більше про програму та форми навчання можна на кафедрі готельно-ресторанної справи НУХТ,
корпус З, ( каб. З-3, З-4),
тел. (044) 287-90-05
Арпуль Оксана Володимирівна,
(066)9422888 Сильчук Тетяна Анатоліївна
Останній день запису 21 жовтня 2017 р.
Останні коментарі