СТЕЙКХОЛДЕРИ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ

Стейкхолдери в освітньому процесі

Кафедра готельно-ресторанної справи підтримує системну комунікацію із зовнішніми стейкхолдерами і активно їх залучає до участі в освітньому процесі для покращення якості підготовки фахівців і успішного працевлаштування випускників, активізації міжнародної освітньої й наукової діяльності, підвищення впізнаваності бренду нашого закладу вищої освіти на ринку освітніх послуг. 

24 лютого 2021 р. – online-лекторій від Богдани Засєкіної, Restaurant Manager ресторану «SPAGO» готелю «Marina Bay Sands» (Сінгапур) всесвітньовідомої мережі готельно-ресторанного бізнесу «Las Vegas Sands» і випускниці кафедри 2015 року.

22 лютого 2021 р. – online-лекторій від сомельє Сергія Чугайнова, члена Асоціації сомельє України, винного експерта компанії «ТОРГОВИЙ ДІМ УКРІМПОРТ» та винного естета.

18 лютого 2021 р. – виїзне online-заняття з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» в умовах закладу ресторанного господарства за участі професійного бартендера і випускника факультету ГРТБ 2011 року Олександра Фоміна.

15 лютого 2021 р. – online-лекторій від Євгена Клопотенка, українського кулінарного експерта, співвласника і бренд-шефа ресторану української кухні «Сто років тому вперед», розробника соціального проекту з покращення культури харчування навчальних закладах, лідера думок.

04 лютого 2021 р. – online-лекторій від Владислави Нетреби, керуючої кав’ярні ONE LOVE espresso bar і випускниці кафедри 2018 року.

02 лютого 2021 р. – online-лекторій від Яни Сергіївни Бербеничук, директора ТОВ «АЙ ДЖЕЙ ТРЕВЕЛ», офіційного представника болгарської компанії «ТУРАЛ МЕНИДЖМЬНТ» в Україні.

16 грудня 2020 р. – online-лекторій від Терези Даштоян, кофаундерки агенції ресторанного маркетингу «Restaurant Marketing Agency» (RED).

08 грудня 2020 р. – online-лекторій від Маргарити Січкар, української рестораторки, успішної бізнес-вумен, телезірки та інфлюенсера.

24 листопада 2020 р. – online-лекторій від Андрія Корольчука, су-шеф ресторану 5-зіркового готелю міжнародної мережі Le Meridien у Батумі (Грузія) і випускника кафедри 2015 року.

20 листопада 2020 р. – онлайн-лекція від Ірини Магалецької, керівника відділу навчання «Reikartz Hotel Group» (Head of T&D department) і практикуючого тренера із сервісу, у рамках Ярмарку вакансій Career NUFT 2020.

19 листопада 2020 р. – online-лекторій від Аліни Ізмайлової, керуючої мережею закладів ресторанного господарства «EuroCityFamily» (м. Костянтинівка) і випускниці кафедри 2015 року.

19 листопада 2020 р. – online-лекторій від Наталія Велемець, міжнародного провідного аудитора систем менеджменту якості та харчової безпеки швейцарської компанії «SGS» по стандартах ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000, BRC Food, FSMA, SQMS, NQMS.

26 жовтня 2020 р. – online-лекторій від Юрія Новікова, шеф-кухаря «SportHotel am Semmering» і бренд-шефа «Zauberbar Semmering Liechtensteinhaus» (Австрія).

6 жовтня 2020 р. – лекторій від начальника управління по роботі з персоналом «Президент Готелю» Тамари Коростильової.

24 червня 2020 р. – до оцінювання конкурсантів VIII Кулінарний конкурс ГРТБ «Home edition» залучено стейкхолдерів і успішних випускників – бренд-шефа ресторану автентичної кухні «КазаН ДиваН» Володимира Єманова і шеф-кухаря, який відкривав трендові заклади ресторанного господарства в Україні та Словаччині, організовує гастрошоу і гастровечері, працює у своєму авторському стилі сучасної української кухні «Modern Gastro Nostalgia» Андрія Клюса.

05 червня 2020 р. студенти і викладачі долучились до вебінару від Олени Щербань, д-р. істр. наук, етнологині, автора і модератора Міжнародного етнофестивалю-квесту «Борщик у глиняному горщику» на тему: «Автентична українська кухня як туристичний продукт», організований кафедрою туристичного та готельного бізнесу факультету ГРТБ.

07-26 травня 2020 р. студенти і викладачі прослухали серію вебінарів від Клубу готельєрів та рестораторів «Hoteliero» (проекти: Національна ресторанна премія «СІЛЬ», Creative Chefs Summit, BAROMETER International Bar Show, International Hospitality Awards).

19 травня 2020 р. – online-лекторій від Горана Йорданова, директора з маркетингу та розвитку у Східній Європі Швейцарської освітньої групи (Swiss Education Group) у рамках ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі».

04 травня 2020 р. студенти і викладачі прослухали лекцію у прямому ефірі на YouTube-каналі платформи соціального навчання від UNIT.City від відомого українського ресторатора, засновника і бренд-шефа компанії «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова» Дмитра Борисова на тему: «Індустрія проти кризи: HoReCa»

30 квітня 2020 р. – online-тренінг від Наталії Велемець, міжнародного аудитора систем менеджменту якості та харчової безпеки швейцарської компанії «SGS» по стандартах ISO 9001, ISO 22000, FSSC 22000, BRC Food, FSMA, SQMS, NQMS.

28 квітня 2020 р. – online-лекторій від Ірини Москаленко, технолога-проектанта компанії «Total Kitchen» і випускниці факультету ГРТБ 2011 року.

24 квітня 2020 р. студенти і викладачі прослухали лекцію у прямому ефірі на YouTube-каналі платформи соціального навчання від UNIT.City від готельєра, засновника бутік-готелю «BURSA Hotel Kyiv» Василя Гроголя на тему: «Індустрія проти кризи: готельний бізнес».

22 квітня 2020 р. – вебінар від співзасновниці ТОВ «Travel Professional Group» Олени Бойко на тему: «Особливості антикризового управління діяльністю туристичного оператора», організований кафедрою ТГБ факультету ГРТБ. Facebook

15 квітня 2020 р. – online-лекторій від Аліни Ізмайлової, керуючої мережею закладів ресторанного господарства «EuroCityFamily (м. Костянтинівка) і випускниці кафедри 2015 року.

09 грудня 2019 р. – лекторій та нетворкінг здобувачів із Андрієм Клюсом, шеф-кухарем ресторану «Semifreddo Ristorante» і випускником факультету ГРТБ 2016 року, який презентував свій власний стиль сучасної української кухні «Modern Gastro Nostalgia» і організував авторський десерт-бар.

05 грудня 2019 р. – майстер-клас з приготування тартару від Андрія Корольчука, су-шефа ресторану «Easy Breezy» готелю «Aloft» міжнародної мережі «Marriott» і випускника кафедри 2015 року.

30 листопада 2019 р. – виїзне практичне заняття в умовах міжнародного професійного фестивалю «Black Fest Ukrainian Coffee Show 2019».

30 листопада 2019 р. – майстер-клас з кондитерського мистецтва «Французькі макаронс – секрети технології» від Тетяни Лози, кондитера ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» 5-зіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv» і випускниці кафедри 2019 року.

28 листопада 2019 р. – лекторій від відомої сім’ї українських рестораторів Дмитра та Олени Борисових. Дмитро – засновник і бренд-шеф компанії «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова», Олена Борисова – CEO, головний виконавчий директор.

15 листопада 2019 р. – нетворкінг першокусрників зі стейкхолдерами готельно-ресторанного бізнесу у рамках спеціалізованого заходу RestArt Forum 2019 «Мистецтво управління рестораном».

12 листопада 2019 р. – майстер-клас з технології грузинських страв від Володимира Єманова, бренд-шефа ресторану автентичної кухні «КазаН ДиваН» і випускника факультету ГРТБ 2018 року.

11 листопада 2019 р. – англомовний лекторій від Горана Йорданова, директора з маркетингу та розвитку у Східній Європі Швейцарської освітньої групи (Swiss Education Group), на тему: «Лідерство у сфері гостинності в епоху діджиталізації».

28 жовтня 2019 р. – лекторій від Мішель Котенко, маркетинг-менеджера в’єтнамської бістрономії «Chang» («Відкриття року» за версією Національної премії «Соль» у 2017 році та «Кращий ресторан національної кухні» у 2018 році).

05 жовтня 2019 р. – авторський майстер-клас з мистецтва бариста від Владислава Дударя, співвласника кав’ярні «Transit 33/34», чемпіона України з Клеверу (Clever Dripper) 2019, віце-чемпіона України з дисципліни кава-алкоголь 2019, дворазового призера Національного чемпіонату України «Coffee and good spirits», переможця конкурсу барменів та бариста «Cofftails 2018» і випускника кафедри 2015 року.

25-27 вересня 2019 р. – студенти і викладачі відвідали Міжнародний Експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2019.

25-27 вересня 2019 р. – студенти і викладачі долучились до масштабного івенту індустрії гостинності «BAROMETER International Bar Show 2019».

01 червня 2019 р. – навчальна екскурсія студентів до п’ятизіркового готелю «Fairmont Grand Hotel Kyiv».

23 травня 2019 р. – лекторій від Марко Черветті, бренд-шефа ресторанів «Сільпо».

11 травня 2019 р. – майстер-клас з технології штруделя від Сергія Сапицького, пекаря-концептуаліста закладу ресторанного господарства «Львівські пляцки» і випускника факультету ГРТБ 2017 року.

22 квітня 2019 р. – лекція від Ірини Кудрявченко, менеджера Front Office 5-зіркового готелю «Hilton Kyiv».

17 квітня 2019 р. – лекція від Михайла Бабича, власника закладу ресторанного господарства «Квіткова Мафія».

17 квітня 2019 р. – лекція від Рудольфа Краєвського, засновника і бренд-шефа мережі закладів ресторанного господарства «Vegano Hooligano Family» і організатора фестивалю Kyiv Vegan Boom.

16-17 квітня 2019 р. – VII Кулінарний конкурс факультету ГРТБ «Автостопом по Галактиці. Система планет ГРТБ», співорганізатором якого є наша кафедра. До участі у роботі журі долучилась стейкхолдер і наша випускниця – кондитер ресторану «Park Kitchen» готелю «Hilton Kyiv» і кращий працівник року готелю «Hilton Kyiv» Тетяна Лоза.

15 квітня 2019 р. – лекція від Ігоря Гречки, СЕО компанії «Expert Solution» на тему: «IT-продукти в сучасному готелі».

10-12 квітня 2019 р. – студенти разом з викладачами відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFP 2019.

01-02 квітня 2019 р. – виїзний майстер-клас для студентів і викладачів від ТОВ «Сільпо-ФУД» із сучасних технологій французької випічки у виробничих умовах.

28 березня 2019 р. – виїзне заняття студентів 2 курсу у рамках вивчення навчальної дисципліни «Організація готельного господарства» на базі готелю «VitaPark Борисфен» національної мережі «Reikartz Hotel Group».

15 березня 2019 р. – лекція від Аліни Іванової, управляючої мережі ресторанів «EuroCityFamily» і випускниці кафедри 2015 року.

11 березня 2019 р. – кар’єрний коучінг для наших студентів від фахівця п’ятизіркового готелю «Хаятт Ріджинсі».

06 березня 2019 р. – Масляна-Fest факультету ГРТБ, співорганізатором якого є наша кафедра. До участі у роботі журі долучилась стейкхолдер і випускниця – технолог ресторану при готелі «Fairmont Grand Hotel» Наталія Лемеш.

19 грудня 2018 р. – лекція від Тараса Парандія, власника крафтової компанії з виробництва копчених м’ясних продуктів, засновника Асоціації вітчизняних крафтових виробників, і Антона Іллючка, завідувача виробництвом, випускника кафедри 2014 року.

27 листопада 2018 р. – майстер-клас з технології страв італійської кухні від Володимира Єманова, бренд-шефа ресторану «КазаН ДиваН» і випускника факультету ГРТБ 2018 року.

17 листопада 2018 р. – майстер-клас з кондитерського мистецтва від кондитера ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» 5-зіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv» і магістранта заочної форми навчання Тетяни Лози.

13-15 листопада 2018 р. – викладачі і студенти відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2018.

02 листопада 2018 р. – майстер-клас з технології авторських страв української кухні від Євгена Клопотенка, зіркового шеф-кухаря, переможця кулінарного шоу «МастерШеф 5» на телеканалі СТБ, кулінарного експерта і реформатора культури харчування в Україні.

30 жовтня 2018 р. – лекція від Євгена Клопотенка, шеф-кухаря, кулінарного експерта, переможця кулінарного шоу «МастерШеф 5» на каналі СТБ (2015), випускника школи «Le Cordon Bleu», засновника гастромайстерні «Confiture» і реформатора культури харчування в Україні.

06 жовтня 2018 р. – майстер-клас з мистецтва бариста Владислава Дударя, керівника школи бариста “Gemini Espresso”, бар-менеджера кав’ярні “Gemini Roastery”, призера національних кавових чемпіонатів і випускника кафедри 2015 року.

23 вересня 2018 р. – майстер-клас з кондитерського мистецтва від Тетяни Лози, кондитера ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» 5-зіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv» і магістранта заочної форми навчання Тетяни Лози.

01 червня 2019 р. – навчальна екскурсія студентів до п’ятизіркового готелю «Fairmont Grand Hotel Kyiv».

15 травня 2018 р. – майстер-клас з технології авторських італійських страв від VIP-шефа Джанні Тота.

15 травня 2018 р. – лекція-зустріч з одним із кращих шеф-кухарів Італії Джанні Тота, шефом ресторану «Fabius», якого часто називають VIP-шефом, адже Джанні працював як персональний шеф у багатьох відомих особистостей – Далай-лами, Анни Вінтур, з футбольною командою «Inter», брав участь у відкритті «Richmond restaurant», «Doriani Montenapoleone Cafe Restaurant», «Yacht Club Costa Smeralda» (Porto Cervo). Також у зустрічі брали участь директор ресторану «Fabius» Віра Кащеєва й PR-менеджер Світлана Ломакіна.

27 квітня 2018 р. – виїзний майстер-клас з приготування шоколадних цукерок в умовах закладу ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду».

20 квітня 2018 р. – студенти разом з викладачами відвідали кавовий фестиваль Kyiv Coffee Festival для знайомства з новітніми трендами і альтернативними методами приготування кави, а також участі у майстер-класах від топових барист і лекцій від представників Speciality Coffee Association (SCA).

19 квітня 2018 р. – студенти і викладачі відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2018.

16 квітня 2018 р. – навчальна екскурсія студентів 1 і 2 курсів разом з кураторами і викладачами кафедри до провідного мережевого готелю м Києва «Holiday Inn Kiev».

24 березня 2018 р. – майстер-клас з кондитерського мистецтва від Тетяни Лози, кондитера ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» п’ятизіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv».

20 березня 2018 р. – майстер-клас від шеф-кухаря спеціалізованого ресторану «КазаН ДиваН» Володимира Єманова з елементами експериментальної кухні.

15 листопада 2017 р. – кар’єрний коучинг від спеціаліста з навчання персоналу мережі ресторанів «СушиЯ» Дар’ї Ковиневої та мастер-клас з технології японських страв від тренера-аудитора Дмитра Високоса у рамках традиційного заходу «Ярмарка вакансій».

10 листопада 2017 р. – майстер-клас на тему: «Кондитерське виробництво та кенді-бар – як тренд готельно-ресторанного бізнесу» від випускника «Французької кулінарної школи DGF» й студента нашої кафедри Нікіти Чорнобублика.

08-10 листопада 2017 р. – студенти та викладачі відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу і клінингу FoReCH 2017.

30 листопада 2017 р. – виїзний майстер-клас з технології обслуговування споживачів готельних послуг в умовах готелю «Hilton Kyiv» і навчальна екскурсія кращим готельним підприємством міжнародного готельного ланцюгу Hilton Hotels & Resorts.

19 жовтня 2017 р. – семінар для студентів і  викладачів на тему: «Мудрість бути здоровим» від представників компанії «Rain».

27 вересня 2017 р. – студенти та викладачі відвідали RestArt Show 2017 “Інновації і тренди в ресторанному бізнесі” від видавничого дому “Ресторатор” та Школа Успіху Михайла Зельмана і стали слухачами профільних лекцій.