Недавні записи
- ЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЬ ДО РОБОТИ XІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ПРИСВЯЧЕНОЇ ДО 70-РІЧЧЯ З ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ПРОФЕСОРА В . Ф . ДОЦЕНКА «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ»
- 21 травня 2022 року – День відкритих дверей НУХТ!
- Інформація для вступників-2022 – відомі дати вступної кампанії
- Про харчування різних груп населення
- XІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі»
Архіви
- Травень 2022
- Квітень 2022
- Лютий 2022
- Грудень 2021
- Листопад 2021
- Жовтень 2021
- Вересень 2021
- Серпень 2021
- Червень 2021
- Травень 2021
- Квітень 2021
- Березень 2021
- Лютий 2021
- Січень 2021
- Грудень 2020
- Листопад 2020
- Жовтень 2020
- Вересень 2020
- Червень 2020
- Травень 2020
- Квітень 2020
- Березень 2020
- Лютий 2020
- Грудень 2019
- Листопад 2019
- Жовтень 2019
- Вересень 2019
- Серпень 2019
- Липень 2019
- Червень 2019
- Травень 2019
- Квітень 2019
- Березень 2019
- Лютий 2019
- Грудень 2018
- Листопад 2018
- Жовтень 2018
- Вересень 2018
- Серпень 2018
- Липень 2018
- Червень 2018
- Травень 2018
- Квітень 2018
- Березень 2018
- Лютий 2018
- Грудень 2017
- Листопад 2017
- Жовтень 2017
- Вересень 2017
Останні коментарі