НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНА РОБОТА

     Підготовка фахівців за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» здійснюється за навчальними планами, розробленим з урахуванням вимог вищої освіти. Навчальні дисципліни забезпечені робочими програмами, силабусами, а практики – програмами практики. Усі види діяльності здобувачів забезпечені навчально-науковою літературою та методичними матеріалами

  • перспективне та поточне планування навчально-методичної роботи;
  • удосконалення навчальних планів підготовки фахівців;
  • оформлення навчально-методичних комплексів дисциплін;
  • аналіз забезпеченості навчального процесу навчально-методичною літературою;
  • формування поточних планів видання підручників, навчальних посібників, лабораторних практикумів та методичних рекомендацій;
  • вивчення, узагальнення й поширення позитивного досвіду навчально-методичної роботи, передових прийомів і методів проведення навчальних занять та організаційних форм навчання.
  • проведення заходів з підвищення педагогічної майстерності професорсько-викладацького складу;
  • розробка та обговорення навчальних та тематичних планів, робочих програм навчальних дисциплін та інших документів, планування навчальної діяльності;
  • розробка та обговорення методик проведення різних видів занять.
  • навчально-методичні тренінги;
  • методичні семінари;
  • відкриті заняття;
  • контрольні та взаємні відвідування занять.
  • стандартів освіти;
  • навчальних планів;
  • робочих навчальних планів;
  • робочих програм;
  • силабусів;
  • програм для усіх видів практик;
  • програми атестаційного екзамену;
  • підручників і навчальних посібників;
  • конспектів чи курсів лекцій;
  • методичних рекомендацій до практичних і лабораторних занять;
  • методичних рекомендацій до виконання курсових робіт (проектів);
  • методичних рекомендацій до вивчення дисципліни та виконання контрольної (контрольних) робіт;
  • методичних рекомендацій до виконання кваліфікаційної роботи.