КАТАЛОГ дисциплін вільного вибору здобувачів вищої освітиосвітнього ступеня «БАКАЛАВР» НА 2021-2022 НАВЧАЛЬНИЙ РІК 2 курс 3, 4 семестр Друга іноземна мова (французька)Друга іноземна мова (німецька)Товарознавство в галузіКонтрактні відносини та договірне право 2 курс 3 семестр Екотехнології в індустрії гостинностіОснови наукових досліджень та технічної творчостіЕкологічна безпека у сфері гостинності 4 курс 7 семестр Мерчандайзинг в готельно-ресторанному господарствіПоведінка споживачаМенеджмент готельно-ресторанного господарстваОпераційний менеджмент в галузіКорпоративне управління КАТАЛОГ дисциплін вільного вибору здобувачів вищої освітиосвітнього ступеня «БАКАЛАВР» НА 2020-2021 НАВЧАЛЬНИЙ РІК 1 КУРС Господарське та трудове правоЗахист прав споживачів послуг гостинностіЛідерство та командоутворення ГРС «Бакалавр»Нормативне забезпечення діяльності підприємств індустрії гостинностіОснови туризмознавстаПраво (Правознавство)Професійна етика та медіаціяСвітова та національна культурна спадщинаУкр. мова (за проф. спр).Cвітова індустрія гостинності 2 КУРС Екологічна безпека в сфері гостинностіЕкологіяЕкотехнології в індустрії гостинностіСанітарія_гігієна_галузіТоварознавство в галузі 4 КУРС Корпоративне управлінняМенеджмент ГРГМерчандайзинг в ГРГОпераційний менеджментПоведінка споживачаТоварознавство в готельному господарстві КАТАЛОГ дисциплін вільного вибору здобувачів вищої освітиосвітнього ступеня «МАГІСТР» 1 КУРС Економічна оцінка готельно-ресторанних інноваційІнжиніринг у готельному та ресторанному господарствіКонкурентні стратегії розвитку готельного бізнесуКонкурентоспроможність та інновації в готельній індустріїЛідерство та командоутворення ГРС «Магістр»Методологія наукових дослідженьНауково-дослідницький практикум в ГРГПрикладні методи досліджень в ГРГРозвиток організаторських та лідерських здібностейФілософія управління в галузі
Останні коментарі